Alle collectiesHINQ ZNOViewers
Hoe gebruik ik het Actueel Medicatieoverzicht? (Alleen inzage in gegevens)
Hoe gebruik ik het Actueel Medicatieoverzicht? (Alleen inzage in gegevens)
Service Team avatar
Geschreven door Service Team
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het Actueel Medicatieoverzicht bekijk je de medicatie uit meerdere bronnen. Je kunt de medicatie uit dit overzicht controleren en verifiëren, en aanvullende informatie over de medicatie bekijken.es.

In het overzicht vind je:

• De naam van de medicatie

• De frequentie & dosis

• De bron

• Een info-knop met aanvullende informatie over de medicatie

Voorbeeld: AMO dashboard

Medicatie bekijken

Klik op de info knop van een medicijn.

Je opent daarmee een venster met aanvullende informatie over de medicatie:

• De naam van de medicatie

• De merknaam

• De vorm

• De toediening

• De frequentie en dosis

• De naam van de zorginstelling van de bron

• Links naar meer informatie, zoals het Farmacotherapeutisch Kompas