Alle collectiesHINQ ZNOViewers
Hoe gebruik ik het Labresultaten dashboard?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het dashboard Labresultaten vindt u een gecombineerd overzicht van alle labresultaten van een patiënt uit verschillende bronnen.

Hier vindt u:

• Naam van een laboratoriumtest

• Resultaat van een laboratoriumtest

• Eenheid van een laboratoriumtest

• Referentiewaarden van een laboratoriumtest

• Status van een laboratoriumtest

• Bron van een laboratoriumtest

• Datum van een laboratoriumtest

• Commentaar/Toelichting van een laboratoriumtest

• Indicatie of het resultaat boven of onder de referentiewaarden ligt

Om meer informatie over een lab resultaat te bekijken, kunt u op het lab resultaat in het overzicht klikken. Dit opent een menu aan de rechterkant van het scherm met aanvullende informatie.

In dit overzicht worden de laatste 5 dagen getoond waaraan lab uitslagen zijn toegekend. U kunt naar eerdere datums navigeren met de pijlen < of > bovenaan het overzicht.

U kunt de bron of bronnen van een laboratoriumtest zien als u op het geschiedenisicoon klikt.

Aan de rechterkant van het scherm wordt een menu met een tijdlijn overzicht van dezelfde soort laboratoriumtesten geopend. In dit menu kunt u ook selecteren uit welke periode u de labresultaten wilt zien.

Voorbeeld: Labresultaten