Inner LifeChart
Hoe monitor ik mijn Inner LifeChart cliënten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op! Net zoals de applicatie worden de artikelen over 'inner LifeChart' niet meer onderhouden.

Als zorgverlener kun je met HINQ jouw cliënten monitoren. In deze handleiding lees je hoe je dagelijks de resultaten van jouw cliënten in de Inner Lifechart kunt volgen.

Inloggen

Ga naar app.hinq.nl (tip: maak de pagina tot favoriet zodat je direct kunt inloggen).

Volg de stappen op het scherm:

• Ben je een zorgverlener met AGB-code? Scan de QR-code om in te loggen.

• Ben je een zorgverlener zonder AGB-code en neem je deel aan de Dimence pilot? Vul dan je gebruikersnaam en wachtwoord in.

IRMA is nu YIVI

Lifecharts van cliënten bekijken

Klik links in de balk op ‘Cliëntbeheer’.

Nu zie je een lijst met alle cliënten waar je een behandelrelatie mee hebt. Klik op de cliënt waarvan je data wilt bekijken.

Klik rechts in het dashboard van de cliënt op het blokje ‘Lifechart’.

Je kunt nu de stemmingen bekijken die de cliënt heeft ingevoerd. Klik rechtsboven om andere periodes te bekijken.

Hover met je muis over een balkje om meer details van die dag in te zien.