HINQ ZNO
Registreren als zorgverlener bij HINQ via SSO met eigen bronsysteem
Registreren als zorgverlener bij HINQ via SSO met eigen bronsysteem
Jean-Luc Diepeveen avatar
Geschreven door Jean-Luc Diepeveen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de HINQ viewer kun je gegevens over de zorg uitwisselen met andere zorginstellingen. Je gebruikt de viewer vanuit je eigen bronsysteem. Om de viewer te gebruiken maak je gebruik van een Single Sign On koppeling.

Je registreert je eenmalig, zo koppel je jouw account in het bronsysteem aan de juiste viewer bij HINQ. Je hoeft daarna niet meer in te loggen om de viewer te gebruiken.

Eerste gebruik viewer: eenmalige registratie

Stap 1

Navigeer binnen jouw bronsysteem naar de HINQ viewer. In de handleiding van jouw bronsysteem vind je hoe deze knop er in jouw systeem uitziet.

Stap 2

Je ziet nu een scherm waarin je jouw e-mailadres kunt invullen.

Vul het e-mailadres in dat gekoppeld is aan jouw account in het bronsysteem.

Stap 3

Je ontvangt een e-mail met een eenmalige verificatiecode op het door jou aangegeven e-mailadres. Deze code is 30 minuten geldig.

Vul de verificatiecode in de HINQ viewer in. Klik op Doorgaan. Je ziet nu de startpagina van de HINQ viewer.

Na eenmalige registratie: de viewer openen

Wanneer je de viewer hebt geactiveerd, hoef je de volgende keren niet meer in te loggen om de viewer te bekijken. Klik binnen jouw bronsysteem op de HINQ Viewer om de viewer te openen. Je ziet dan meteen de startpagina van de viewer.