Account instellingen
Welk internet programma (browser) kan ik het best gebruiken?
Welk internet programma (browser) kan ik het best gebruiken?
Jean-Luc Diepeveen avatar
Geschreven door Jean-Luc Diepeveen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

HINQ adviseert de browsers: Safari, Google Chrome en Mozilla Firefox.

HINQ maakt gebruik van YIVI (voorheen IRMA) authenticatie, waarmee je toegang krijgt tot jouw Zorg netwerkomgeving. In de praktijk blijkt dat dit niet altijd goed werkt met Internet Explorer. Dit is onder de aandacht van de ontwikkelteams van HINQ en YIVI (voorheen IRMA)