Alle collectiesHINQ ZNOInteractie met patiënt
Hoe werkt het Behandel Dashboard?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het Behandel Dashboard vind je alle informatie over de behandelrelatie met je cliënt. In dit artikel vind je een overzicht van de verschillende functionaliteiten in het Behandel Dashboard.

Informatie over de behandelrelatie

Klik op het pijltje achter de naam van de cliënt.

Je ziet nu:

• Het behandeldoel is ingevuld bij het uitnodigen van de cliënt voor de behandelrelatie. Wil je het behandeldoel veranderen? Klik dan op de afbeelding van het potlood.
    Let op: alle deelnemers in de behandelrelatie kunnen het behandeldoel zien, ook de cliënt zelf.

• Onder het behandeldoel vind je de persoonsgegevens van de cliënt. Zoals de naam en geboortedatum, maar bijvoorbeeld ook de naam van een eventuele mantelzorger.

Meldingen

Onder Taken en meldingen vind je een overzicht van de meldingen van de cliënt.

• Klik op de melding om de taak te bekijken.

• Heb je de taak bekeken? Dan kun je op het kruisje klikken om hem uit de lijst met meldingen te verwijderen. Zo blijft het overzicht actueel.
    Zijn er meerdere zorgverleners betrokken bij de behandelrelatie? Dan verdwijnt de melding ook bij hen uit de lijst. Spreek goed af met je mede-zorgverleners hoe jullie hiermee omgaan.

Patiënt taken en andere functies op het dashboard

Zijn sommige knoppen grijs? Dan zou het kunnen dat de cliënt de uitnodiging voor de behandelrelatie nog niet heeft geaccepteerd.

• Klik op Betrokken zorgverleners om een overzicht te zien van alle zorgverleners in de behandelrelatie.

• Klik op Gezondheidsdossier om een overzicht te zien van de zelfmetingen en documenten van de cliënt. Je hebt hier alleen toegang tot als de cliënt daar toestemming voor heeft gegeven.

• Klik op Resultaten taken patiënt om een overzicht te zien van de ingevulde vragenlijsten en modules van de cliënt.

• Klik op Registraties om registraties toe te voegen. Je kunt dit bijvoorbeeld gebruiken als je geen EPD hebt, voor multidisciplinaire verslaglegging.

• Klik op Monitoren zelfmetingen om in te stellen welke waardes je cliënt gaat monitoren. Zo kan de cliënt thuis betrouwbaar vitale waardes meten.

• Klik op Positieve gezondheid om de ingevulde vragenlijst van de cliënt te zien.

• Klik op Videobellen om binnen de HINQ omgeving te beeldbellen met de cliënt. HINQ gebruikt hiervoor WeSeeDo. Hiervoor moet je een apart abonnement afnemen.