HINQ DVZA
Hoe voeg ik een beheerder toe?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een HINQ Beheerder account hebt kun je een beheerder aan het account toevoegen. Bijvoorbeeld als iemand het activeren van de DVZA koppeling overneemt, of als meerdere personen verantwoordelijk zijn voor dit proces. Hieronder lees je hoe je een nieuwe beheerder kunt toevoegen.

Een nieuwe beheerder uitnodigen

1. Log in op je HINQ Beheerder account en ga naar ‘Instellingen’. Klik daarna op ‘Voeg beheerder toe +'.

2. Vul het e-mailadres in van de beheerder die je wilt toevoegen. Klik daarna op ‘Volgende’.

3. Selecteer de praktijk waar je de beheerder aan wilt toevoegen. Klik daarna op ‘Toevoegen’.

De nieuwe beheerder krijgt nu een e-mail met de uitnodiging om een account aan te maken.

Een beheerder verwijderen

Om een beheerder te verwijderen ga je naar ‘Instellingen’ in je Beheerder account.

Klik daarna op het prullenbakje naast de beheerder die je wilt verwijderen.