Schermafbeelding maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

LET OP: Stuur geen herleidbare patiëntinformatie, zoals BSN of naam, mee in schermafbeeldingen!!

Op een windows computer:

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.

U kunt uw schermafbeeldingen vinden door Verkenner te openen vanaf de taakbalk. Selecteer in het navigatiedeelvenster aan de zijkant de map Afbeeldingen en selecteer Schermafbeeldingen.

Op een Apple apparaat: